U sklopu 7. Međunarodnog seminara klasične glazbe ARDEA 2023, koji se odvija u Centru za obrazovanje i kulturu „Akademija” Čapljina, večeras se u Čapljini u crkvi sv. Franje Asiškog s početkom u 19:00 sati, održava završni koncert sudionika seminara ovogodišnjeg ARDEA Masterclassa, instrumentalnog kursa za violinu. Mentori večerašnjih izvođača su profesor Goran Končar i profesorice Evgenia Epshtein i Irena Vučić, a klavirski suradnici profesor Ivan Batoš i profesorica Silvia Vukojević.

Ulaz na koncert je slobodan. DOBRO DOŠLI 😊

Osnovan 2017. godine preko Centra za obrazovanje i kulturu „Akademija” Čapljina, Međunarodni seminar klasične glazbe „Ardea” svake godine u dva ciklusa kontinuirano održava majstorske radionice i umjetničke koncerte sa svim svojim entuzijazmom i senzibilitetom prema mladim glazbenim generacijama.

Ardea Masterclass 2023 uključuje četiri instrumentalna kursa – za violinu, klavir, flautu i gitaru, devet renomiranih predavača, stručnu umjetničku i organizacijsku podršku kao i odlične uvjete za rad, vježbanje ili druženje.

 /Misija FRAMOST/