Gospodine, tvojim se vjernim život mijenja, a ne oduzima. ”Ja sam uskrsnuće i život tko u mene vjeruje, ako i umre, živjeti će.” (IV. 11,25)

Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MILKA – Mila (ud. Pere) TOMIĆ

u srijedu 19.07.2023. godine u 04.00 sati, nakon duže bolesti u svojoj 91. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 20.07.2023. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice ”Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju ”Pod Jelom” – Goranci. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Gorancima. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu. POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćeri: IVA, JANJA, MARA-MARINA i BRANKA; zet PERO; unučad: DRAGANA, MATE, MARIJA, MARTINA i JELENA te praunučad; obitelji pok. braće: BOŽE, DRAGE, ŽARKA, IVANA, BRANKA I ZLATKA; obitelji pok. sestara: BLAGICE, ZORE i SLAVE; djever JOZO s obitelji; obitelji pok. djeverova: MATE | ADOLFA; zaova HERMINA s obitelji; obitelji pok. zaova; DELFE I JANJE; obitelji: TOMIĆ, ĆORIĆ, VRLJIĆ, RAJIČ, MARIĆ, DODIG, MANDIĆ te ostala mnogobrojna rodbina I prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/