Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

VICAN (pok. Stanka) ANIČIĆ

u petak 18.08.2023. godine, u 20.00 sati, iznenada u svojoj 76. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 20.08.2023. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice ”BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju ”ORLAC”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: supruga MATIJA; sin ŽELJKO; kćerke: SANELA, ANĐELKA-GINA, IVANA i ANELA; nevjesta MAJA; zetovi: DRAGAN-ČORBA, ANTE i MATKO; unučad: LUKA, VLATKA, ROMANA, ANTEA, DUJE, ANĐELA, JOŠKO, JOSIPA i PETRA; brat ŽARKO s obitelji; obitelji pok. braće: ANDRIJE, IVANA, MATE i ANTE; obitelj pok. sestre IVICE; šura ANTE s obitelji; obitelji pok. šura: FRANJE i MATE; svastike: MARA i LJUBICA s obiteljima; obitelji: ANIČIĆ, TALIĆ, IVANKOVIĆ, GOLEMAC, GUGIĆ, CVITKOVIĆ, PANDŽA, LETO, VIDOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/