Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima. Ja sam uskrsnuće i život; tko u Mene vjeruje, ako i umre, živjet će. (Iv. 11.25)

Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ANDRIJA (pok. Stojana) ŠUNJIĆ

u petak 29.09.2023. godine u 13.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 78. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 02.10.2023. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice ”BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju ”ORAŠINE”-RAŠKA GORA. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: sinovi: ROBERT, EDVARD, DANIJEL i LEO s obiteljima; unučad: MATEA sa suprugom GORANOM, MARINO sa suprugom VERONIKOM, LEO, NOEL, GABRIJEL, MELANI i IVANA; sestre: IVA, DOMA, JELA, ZDENKA i ANKA s obiteljima i obitelji pok. sestara: SLAVE i LJUBICE; obitelji pok. šura: MARINKA, ANĐELKA i LJUBE; obitelji: ŠUNJIĆ, ŠKOBIĆ, MARINOVIĆ, ČULJAK, KREŠIĆ, RAJIČ, PRSKALO, ANIČIĆ, ČARAPINA, GOLEMAC, KNEZOVIĆ, PEHAR, PANDŽA, KRTALIĆ, ČALE, JANJIĆ, MIŠIĆ i PILATOVAC te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/