POSLJEDNJI POZDRAV…

Dubravka Mijan, 1952. – 2023.

Draga naša Dube…

srce se stisnulo a riječi utihnule u tuzi i nevjerici kad smo za tvoj odlazak čuli. Prolomila se vijest kao krik…

U nedjelju, dok si još bila s nama i spremala se u bolnicu, tvoj pogled je mnogo govorio. Mi ga nismo razumjeli… Suza je krenula kada si fratru predala ključeve… Mi smo te ohrabrivali, a ti si se opraštala…

Ti si bila duša i zjenica oka naše Molitveno kulturne zajednice svete Barbare na Rudniku i uvijek si znala što komu treba. Svima si nam bila sestra. 

Hvala ti na svim dobrima koje si nam dala!!… na nesebičnoj ljubavi, vedrini, na svakom susretu, osmjehu, toploj riječi…

Anđeli te nebeski na rukama nosili i pjesmom veličali!!… najljepši zlatovez molitve s njima sada vezi!!

Budi nam čuvarica i kod Oca nebeskog zagovornica.

Nikada nećeš biti zaboravljena… zauvijek ostaješ u našim srcima i mislima!!  

U miru Božjem počivala…

Ovim se riječima od naše drage Dubravke oprašta Kreativna radionica “Zlatovez” i Molitveno kulturna zajednica “Sv. Barbara – Rudnik” Mostar, u kojim je Dubravka bila aktivan i neizostavan član.

Od naše drage Dubravke opraštamo se i mi… članovi i zajedničari Misije Framost i Društva ”Sv. Ante” sa svim svojim sekcijama…

Dubravka Mijan, članica našeg zajedništva i Društva ”Sv. Ante”, preminula je jučer, 30. studenog, nakon kraće bolesti u svojoj 72. godini života. Ispraćaj drage nam pokojnice bit će sutra ( subota, 02. prosinca ) u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice ”BIJELI BRIJEG”, a zatim pokop na Rimokatoličkom groblju ”MASLINE”. Sveta misa zadušnica bit će služena u nedjelju, 03. prosinca, u 08.00 sati u Crkvi sv. Barabare na Rudniku. ( Dubravka Mijan, 1952. – Framost )

Pokoj vječni daruj joj Gospodine. I svjetlost vječna neka joj svijetli. Počivala u miru. Amen.

/Misija FRAMOST/