Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!(Iv 11,26).

Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini i znancima da je naša draga

DUBRAVKA MIJAN

u četvrtak 30.11.2023. godine, nakon kraće bolesti u svojoj 72. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 02.12.2023. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice ”BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju ”MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se u nedjelju 03.12.2023 u 08.00 sati u Crkvi sv. Barabara Rudnik. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: sin VICE; kćerka GORDANA; unučad: TANJA, IVAN, DUBRAVKO, BORNA, NOA i IVANO; praunučadi: MELANY i LANA; rodica JELENA BALIĆ s obitelji; rodica ROMELA ŠKOBIĆ s obitelji; rođak BRANKO GLAVAŠ s obitelji; rodica DANIJELA ŠUH s obitelji; obitelji: MIJAN, ŠEVČUK, JURIĆ, ČULJAK, FRANJKO, ĆORIĆ, BALIĆ, ŠKOBIĆ, GLAVAŠ, BOŽIĆ, BLAŽEVIĆ, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/