Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

JURE JURIĆ

u petak 01.12.2023. godine u 21.00 sat, nakon kraće bolesti u 96. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 03.12.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice ”BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju ”Sv. ANTE – CIM”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: sinovi: MARINKO i VLADO; kćeri: LJILJA i EMILIJA; nevjeste: DRAGA, LJILJA, IVANA, DIJANA i PATRICIJA; zetovi: MIROSLAV-MIRKO, MARINKO, MILENKO i IVAN; unučad: RENATA, DALIBOR, DRAŽAN, ANITA, RENATA-LENA, JOSIP, ANĐELA, DARJAN, BORIS, DARKO, DAVOR i MARTINA; praunučad: DANIJELA, MATEJ, KLARA, FILIP, PETRA, KATJA, MIRTA i DOMINIK; obitelji pok. braće: IVANA-BAJE i MIJE; obitelj pok. šure IVANA STOJKIĆA; obitelji: JURIĆ, LASIĆ, VUČIĆ, BOŽIĆ, STOJKIĆ, KREŠIĆ, KREZIĆ, BRLJEVIĆ, KULAŠ, GLIBIĆ i KOLOBARIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i susjedi.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/