Foto: Damir Boras

Točka po točka – nanizalo se sinoć i pjesme i plesa i igara; kao i godina ljubavi, truda, rada i zalaganja. Ponosni i Bogu zahvalni za 31 godinu od obnavljanja Društva i na 31. tradicionalnom božićnom koncertu ”Gradu s ljubavlju”, koji je održan sinoć u prepunoj dvorani Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače u Mostaru, s početkom u 19.00 sati.

Uz drage goste i prijatelje Folklorni ansambl ”Matija Gubec” iz Karlovca i Mandolinski orkestar ”Brodosplit” iz Splita; te nove koreografije i malo drugačiji program nego dosada – bio je to još jedan uspješan koncert darovan gradu s ljubavlju i večer puna emocija.

I hvala svima koji su na bilo koji način doprinijeli tome.

… hvala svim članovima Društva ”Sv. Ante – Cim” i njegovih sekcija – na uloženom radu, trudu te ljubavi i volji prije svega.

… hvala dragim gostima, tehničarima, toncima, medijskim djelatnicima.

… hvala našim dragim gledateljima , pratiteljima, simpatizerima, sponzorima, prijateljima, zajedničarima i čestitarima na podršci i vjernosti svih ovih godina.

HVALA!!

Za sve one koji nisu bili u mogućnosti biti s nama, donosimo fotogaleriju i video snimak sinoćnjeg prijenosa uživo kojeg možete pogledati na poveznici: https://www.facebook.com/hkudsvante.cim/videos/879469286959079 

Foto: Damir Boras

/Misija FRAMOST/