Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MARTA (supruga JURE) KNEZOVIĆ

u četvrtak 21.12.2023. godine u 01.30 sata, nakon kraće bolesti u 81. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 23.12.2023. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice ”BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju ”Sv. ANTE” CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Domu sv. ANTE Cim. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: suprug JURE; sin DAMIR; kćer ZORICA; nevjesta LADA; zet ZORISLAV-GALA; unučad: ARIJAN, LAURA i MIRTA; sestre: IVA, DRAGA i KATA sa obiteljima; obitelji pok. braće JOZE i PERE; djeverovi: MILENKO, IVAN i MARINKO s obitelji; zaove: ZORKA, ANKA s obitelji, NADA i MIRA s obitelji; obitelj pok. zaove ZDRAVKE; obitelji: KNEZOVIĆ, PRSKALO, ŽARKOVIĆ, GALIĆ, MARIĆ, BOŠNJAK, IVANKOVIĆ, DREŽNJAK, ĆORIĆ, PEHAR, JURIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

/Misija FRAMOST/