Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će! (Iv 11,26).

Utješeni ovim Isusovim riječimajavljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

DRAGO (pok. Pere) KNEZOVIĆ

U petak 12.01.2024. godine u 20.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 89. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 14.01.2024. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju SMRČENJACI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: kćerke: OZANA i IRVANA; zet ZDRAVKO; unučad: VEDRAN s obitelji, MARIJA s obitelji, IVAN i MARKO; brat SLAVKO s obitelji i obitelj pok. brata ANTE; sestre: RUŽA i LJILJA s obiteljima; obitelji pok. sestara: LJUBICE i ZDRAVKE; obitelji pok. šura IVANA, ZLATKA i KREŠE; obitelj pok. svastike MILKE; obitelji: KNEZOVIĆ, KORDIĆ, BUKARICA, SOLDO, ČULJAK, ĆAVAR, OBAD, ANTUNOVIĆ, PANDŽA, MARTINOVIĆ i SALAVARDA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/