Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će! (Iv 11,25).

Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ŽARKO (pok. Stanka) ANIČIĆ

U subotu 13.01.2024. godine u 06.00 sati, u 88. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 14.01.2024. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju ORLAC. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: kćeri: NADA, MARINKA i ZORA; nevjeste: JELENA i DINKA; zetovi: BORIS, MIRO i ŽELJKO; unučad: DORIS s obitelji, MARKO s obitelji, ANTONIO, DRAGANA, MONIKA, GABRIEL, DALIBOR, MAJA, ANA I KARLA; praunuk NOA; obitelji pok. braće: ANDRIJE, IVANA, MATE, ANTE i VICANA; obitelj pok. sestre IVICE; svastika MIRA s obitelji; obitelji: ANIČIĆ, NERBER, GLAVOTA, GOLEMAC, TOMIĆ, LOVRIĆ, BULIĆ, VIDIĆ, KULENOVIĆ, DELJAK, CVITKOVIĆ, LETO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/