”Budite utješeni neka se ohrabri srce vaše; vi svi, koji se uzdate u Gospoda!” (Ps 31,24)

U dubokoj boli javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi suprug, otac, djed, brat, zet i punac

BRANKO (pok. Stipe) GLIBO

u subotu 16.03.2024 godine u 15.30 sati nakon duže bolesti u 71. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti uponedjeljak 18.03.2024 godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju KOLENJE – Vrelo Radobolje. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: supruga MIRJANA; kćerke: BJANKA, MARIANA i DORIS; zetovi: TONI i SELVER; unučad: MARKO, JOSIP i NIKA; sestre: ANKA i MARICA s obiteljima; ujak DRAGO s obitelji; obitelj pok. ujaka JOZE; obitelji pok. tetaka: DRAGICE i LJUBICE; punica MARA; šure: MIROSLAV i STANISLAV s obiteljima; obitelji: GLIBO, KRTALIĆ, BENDER, ČERKIĆ, PRIŽMIĆ, ŠIMUNOVIĆ, KREŠIĆ, MARINOVIĆ, KOMADINA, VUJEVIĆ, BUHOVAC, MILIČEVIĆ i BUKOVAC te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/