Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! ‘Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će.’ (Iv 11,26).

Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš

IVICA (pok. Drage) TOMIĆ – Enga

u petak 26.04.2024. godine nakon kraće bolesti u 65. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 28.04.2024. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju SV. ANTE – CIM. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: supruga DAVORKA; sinovi: DRAGAN-Genga i TONI; brat ANTE-Šanta sa suprugom DRAŽENKOM; nevjesta INES; unuka GABRIELA; punica MARA; šura DRAŽAN-Ticas obitelji, badžanak ŽELJKO ĆOSIĆ s obitelji; svastike: DRAŽENKA i SNJEŽANA; bratićne: ANITA i MARJETA s obitelji i ANA-MARY; obitelj pok. strica JURE; strina IVA; obitelj pok. strica VESELKA; strina ANA s obitelji; tetka LJUBA s obitelji; tetka ZDRAVKA s obitelji; tetka JANJA s obitelji; obitelji: TOMIĆ, PANDŽA, GOLEMAC, KARAČIĆ, ĆOSIĆ, MARIĆ, DŽIDIĆ, PERVAN, GLIBIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/