11. festival seoskih igara Gornji Bogićevci 2018

HKUD “sv. Ante – Cim” Mostar sudjelovao na 11. festivalu seoskih igara Gornji Bogićevci

25. srpnja 2018. | Sv. Ante Cim

HKUD “sv. Ante – Cim” Mostar, osim što je gostovao na smotri folklora, sudjelovao je i na 11. festivalu seoskih igara Gornji Bogićevci kojeg organizira Društvo za sportsku rekreaciju “Sport za sve”.

Discipline na ovogodišnjem festivalu su bile sljedeće: Skok u dalj s mjesta, bacanje potkove uz štap, nošenje košare na glavi, skakanje u vreći, skijanje na travi, alka u tačkama, potezanje užeta, bacanje kamena s ramena, igra iznenađenja – gađanje boce vodenim topom i pivijada.

Osim što su se dobro zabavili, osvojili su 32 brončane i 5 srebrenih medalja u raznim disciplinama, a u ukupnom poretku su zauzeli 4. mjesto.

Svim sudionicima festivala čestitamo na nagradama, kao i svim našim članovima, kako na medaljama, tako i na izvrsnoj borbi i natjecateljskom duhu jer svaku od disciplina su izvodili po prvi put u životu.

Posebne čestitke idu Zrinki Vidović i Stanku Bošnjaku jer su se natjecali u najviše disciplina , čak njih 4, a najviše pojedinačnih medalja, njih 3 osvojili su Mirela Rozić, Zrinka Vidović, Sanela Bago, Stanko Bošnjak i Budimir Bošnjak.

Kapetanica ekipe je bila Vedrana Alpeza.

/Misija – FRAMOST/

Osmrtnica.ba banner

Misao tjedna

“Iskustvo nas uči da cijenimo one rijetke ljude koji nas štuju zbog onoga što jesmo…” (Gail Godwin)

“Od kakve nam je pomoći netko kome se možemo obratiti samo biranim riječima?” (Elizabeth Bibesco)