11. festival seoskih igara Gornji Bogićevci 2018

HKUD “sv. Ante – Cim” Mostar, osim što je gostovao na smotri folklora, sudjelovao je i na 11. festivalu seoskih igara Gornji Bogićevci kojeg organizira Društvo za sportsku rekreaciju “Sport za sve”.

Discipline na ovogodišnjem festivalu su bile sljedeće: Skok u dalj s mjesta, bacanje potkove uz štap, nošenje košare na glavi, skakanje u vreći, skijanje na travi, alka u tačkama, potezanje užeta, bacanje kamena s ramena, igra iznenađenja – gađanje boce vodenim topom i pivijada.

Osim što su se dobro zabavili, osvojili su 32 brončane i 5 srebrenih medalja u raznim disciplinama, a u ukupnom poretku su zauzeli 4. mjesto.

Svim sudionicima festivala čestitamo na nagradama, kao i svim našim članovima, kako na medaljama, tako i na izvrsnoj borbi i natjecateljskom duhu jer svaku od disciplina su izvodili po prvi put u životu.

Posebne čestitke idu Zrinki Vidović i Stanku Bošnjaku jer su se natjecali u najviše disciplina , čak njih 4, a najviše pojedinačnih medalja, njih 3 osvojili su Mirela Rozić, Zrinka Vidović, Sanela Bago, Stanko Bošnjak i Budimir Bošnjak.

Kapetanica ekipe je bila Vedrana Alpeza.

/Misija – FRAMOST/