Obavijesti Misije FRAMOST

17. svibnja 2020. | Obavijesti

PREMIJERNO PRIKAZUJEMO, OBAVIJESTI MISIJE FRAMOST. Od danas, svake nedjelje u 20 sati emitiramo obavijesti naše Misije FRAMOST u kojima će te uvijek iznova čuti najnovije obavijesti vezane za tjedan koji je ispred nas, ali i osvrt na prošli. Obavijesti uređuje ured Misije FRAMOST. Danas donosimo obavijesti vezane za 6. vazmenu nedjelju.
UKRATKO…
U proteklom vremenu naše nedjeljne mise ste mogli uživo pratiti na našem portalu te na taj načini biti u zajendištvu s nama. Međutim, hvala Bogu pa se cijela situacija i okolnosti koje su nas zadesile popravljaju i određene zabrane ukidaju stoga vas želimo obavijestiti kako nećemo više snimati nedjeljne mise, ali vođeni činjenicom kako je naša stranica u tom vremenu bila veoma posjećena, odličili smo kako ćemo svake nedjelje u 20 sati emitirati obavijesti naše misije i tako svi vi koji tijekom nedjelje ne budete u mogućnosti doći na svetu misu, ovim putem će te dobiti sve obavijesti za prošli, ali i najave za sljedeći tjedan.

OBAVIJESTI MISIJE FRAMOST, 17.5.2020.

PREMIJERNO PRIKAZUJEMO, OBAVIJESTI MISIJE FRAMOSTOd danas, svake nedjelje u 20 sati emitiramo obavijesti naše Misije FRAMOST u kojima će te uvijek iznova čuti najnovije obavijesti vezane za tjedan koji je ispred nas, ali i osvrt na prošli.Obavijesti uređuje ured Misije FRAMOST.

Posted by Framost.com on Sunday, 17 May 2020

/Misija FRAMOST/

Osmrtnica.ba banner Hercegovackiportal.com banner Grude.com banner Radio-medjugorje.com banner Brotnjo.info banner

Misao tjedna

“Iskustvo nas uči da cijenimo one rijetke ljude koji nas štuju zbog onoga što jesmo…” (Gail Godwin)

“Od kakve nam je pomoći netko kome se možemo obratiti samo biranim riječima?” (Elizabeth Bibesco)