Obavijesti Misije FRAMOST

17. svibnja 2020. | Obavijesti

PREMIJERNO PRIKAZUJEMO, OBAVIJESTI MISIJE FRAMOST. Od danas, svake nedjelje u 20 sati emitiramo obavijesti naše Misije FRAMOST u kojima će te uvijek iznova čuti najnovije obavijesti vezane za tjedan koji je ispred nas, ali i osvrt na prošli. Obavijesti uređuje ured Misije FRAMOST. Danas donosimo obavijesti vezane za 6. vazmenu nedjelju.
UKRATKO…
U proteklom vremenu naše nedjeljne mise ste mogli uživo pratiti na našem portalu te na taj načini biti u zajendištvu s nama. Međutim, hvala Bogu pa se cijela situacija i okolnosti koje su nas zadesile popravljaju i određene zabrane ukidaju stoga vas želimo obavijestiti kako nećemo više snimati nedjeljne mise, ali vođeni činjenicom kako je naša stranica u tom vremenu bila veoma posjećena, odličili smo kako ćemo svake nedjelje u 20 sati emitirati obavijesti naše misije i tako svi vi koji tijekom nedjelje ne budete u mogućnosti doći na svetu misu, ovim putem će te dobiti sve obavijesti za prošli, ali i najave za sljedeći tjedan.

OBAVIJESTI MISIJE FRAMOST, 17.5.2020.

PREMIJERNO PRIKAZUJEMO, OBAVIJESTI MISIJE FRAMOSTOd danas, svake nedjelje u 20 sati emitiramo obavijesti naše Misije FRAMOST u kojima će te uvijek iznova čuti najnovije obavijesti vezane za tjedan koji je ispred nas, ali i osvrt na prošli.Obavijesti uređuje ured Misije FRAMOST.

Posted by Framost.com on Sunday, 17 May 2020

/Misija FRAMOST/

Misao tjedna

Njeguj dar prijateljstva! Tek kad ti prijatelj ode, znat ćeš koliko je bio vrijedan!

/sv. Augustin/