Tužnim srcem i bolom u duši ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

IVA (ud. Marijan) ČULJAK

u četvrtak 07.10.2021. godine u 22.00 sati nakon duže bolesti u svojoj 88. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 09.10.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SV. ANTE“ CIM. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin MIRKO –Paja; kćerke: IVANKA, MILKA i MARINA; nevjesta MAJA; zetovi: ŽELJKO i GORAN; unučad: MARINO, MONIKA, MONIA, MARIJANA, ANA, DARKO, MIA, LEONARDO i MARIO; praunuk MIHAEL; sestre: MILICA, MARA, LJUBA i ZORA; braća: ILIJA i MIRKO s obiteljima; obitelj pok. brata ŽARKA; obitelj pok. KRIŽANA; obitelji: ČULJAK, RAIČ, ŠUNJIĆ, KRTALIĆ, KARAČIĆ, PETROVIĆ, PRSKALO, DOMITROVIĆ, MANDIĆ, MIHAJLOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

/OSMRTNICA.BA/