Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće tijela i život javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MARA (rođ. Perić ) JERKIĆ

u subotu 23.10.2021. godine u svojoj 90-oj godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u ponedjeljak, 25.10.2021. godine u 14:00 sati na Rimokatoličkom groblju „Lakševine“ Buna. Obitelj prima sućut od 13:15 sati u kapelici groblja. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: muž Nikola, sinovi Marko i Petar, kćeri Zdravka, Zora, Jelena i Iva, nevjesta Željka, zetovi Ivan, Bosiljko i Ivan, braća Marko, Drago i Marinko sa obiteljima, obitelj pok. brata Vinka, sestra Zora sa obitelji, djever Jozo sa obitelji, obitelji pok. djeverova Ivana i Mate, zaova Janja sa obitelji, obitelji pok. zaova Milke, Jele i Mare, unučad Danijel,Tomi,Tina,Kristijan,Darko,Igor,Davor,Marija,Nada,Vesna,Tanja, Davor, Stipe, Andrea i Marko, praunučad Petra, Filip, Gabriel, Karla, Veronika, Emma, Gabriela, Emanuel, David i Kristina.

OBITELJI: JERKIĆ, PERIĆ, JOZIĆ, ZOVKO, KNJEŽEVIĆ, BEBEK, MUSTAĆ, ČUBELA, BLAŽEVIĆ, KVESIĆ, KARLOVIĆ, DELINAC, VRLJIĆ, PULJIĆ, VUKOJA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

/OSMRTNICA.BA/