Zahvalni Bogu na svakom danu, susretu i zajedništvu, okupismo se sinoć pod krovom Doma sv. Ante na posljednjoj ovosezonskoj probi mješovitog pjevačkog zbora ”Sv. Ante ’39” Cim, kako se i uobičava svake godine nakon proslave blagdana sv. Ante a prije odlaska na godišnje odmore, da zbrojimo i oduzmemo, rezimiramo i prokomentiramo prošlo i isplaniramo buduće. U ovo pola godine se marljivo vježbalo, nastupalo i pjevalo, okupljalo i ispraćalo, smijalo i plakalo zajedno. Bilo je i sunca i kiše, i leda i bure, ali se ustrajalo i Bože hvala ti na tome. Hvala ti Bože na volji i iskrenoj ljubavi koja tinja u srcima ovih ljudi da redovito na probe dolaze i pjesmom te hvale i slave. Hvala dragoj profesorici Silviji Vukojević koja nas vodi i ravna; i hvala našem fratru koji nas okuplja, usmjerava, podržava, potiče i uvijek toplo dočekuje.

Nakon probe, oko slavljeničkog stola nas je okupila naša draga Zoki – Zora Cvitković Schulze. Prvo opjevavši Mostar, Zora je svoju drugu pjesmu predstavila u prošlom tjednu na Danima Lipanjskih zora i proslavi sv. Ante, i tim povodom svoju radost je htjela podijeliti sa svojom obitelji i prijateljima iz zbora, kojeg je i sama član. Da se može i da nikada nije kasno raditi ono što voliš i ostvariti svoje želje i snove, ova vedra i uvijek nasmijana cura s Radobolje je tomu primjer. Nije mogla Zoki sakriti svoju radost sinoć i u znak zahvalnosti na podršci sve prisutne je darovala potpisanim primjerkom CD-a sa svojim pjesmama. Hvala našoj dragoj Zoki na ovoj podijeljenoj radosti i vedrini koju nam u svaki susret donosi. Bog joj dao zdravlja i žarke volje da nastavi slijediti i živjeti svoje snove.

Hvala svima!!

Radost je uistinu potpuna i veća tek kada je podijeljena!! … jučer o tome kroz poučnu priču pisasmo a sinoć i iskreno proživismo.

Više od riječi o tome govore i fotografije koje donosimo…

 

/Misija FRAMOST/