Prigodnom prodajom radova kreativnih radionica Misije FRAMOST jučer, na Cvjetnicu; Nedjelju Muke Gospodnje, kojom smo zaokružili korizmeni ciklus i ušli u otajstva Velikog tjedna i završnih priprema za Uskrs; uspješno je okončana i naša uskrsna humanitarna akcija ”Dobro je činiti dobro”. Sav prihod od prodaje bit će pridružen ranije prikupljenim novčanim prilozima i ovih dana raspodijeljen najpotrebitijima među nama za Uskrs.

Ovom prilikom želimo se zahvaliti svima koji su se utkali u svaki pa i najmanji dio ove prekrasne priče…

Volonterima koji su prikupljali priloge i koji će ih u ova naredna 2-3 dana i dostaviti na brojne adrese;

Hvala našoj mladeži i članovima Kreativne radionice sv. Franjo Ilići-Vrelo i Zlatoveza-Rudnik, na ideji, odlučnosti, trudu, radu, volji i iskrenoj želji s kojom su se danima okupljali i nizali perlice ljubavi i dobrote dajući nam primjer kako se nesebično bližnjega ljubi

Velika hvala Vama dragi naši zajedničari, prijatelji i dobročinitelji koji ste sve ovo što činimo i ovoga puta prepoznali i svesrdno podržali!!

Još jedanput VELIKA HVALA SVIMA!!… za sve što s ljubavlju činite i drugima radost donosite!! Bog Vas dobrim nagradio i blagoslovio sve!!!

”Pomagati drugim osobama u njihovim poteškoćama ljudsko je i Božje djelo, ujedno ostvarenje sretnog života za onoga tko pomaže, ali i za onu osobu kojoj se pomaže”

( iz knjige ”Bogatstvo suosjećanja”; Josip Bošnjaković, Sanda Smoljo-Dobrovoljski)

Zlatovez, Rudnik 

Kreativna radionica sv. Franjo Ilići-Vrelo

Foto: Misija FRAMOST & Kreativna radionica sv. Franjo Ilići-Vrelo

/Misija FRAMOST/