Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

IVUŠA – IVA (ud. Vlade) IVANKOVIĆ

u četvrtak 01.02.2024. godine nakon kraće bolesti u svojoj 80. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 03.02.2024. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju ”SV.ANTE” CIM. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI: sinovi: ANTE i DRAGAN-ČORBA; kćerke: VERICA i VESNA; nevjeste: SANELA i IVANA; zetovi: DRAGAN , MARINKO, MARIN i DARKO; unučad: ANĐELA, LUKA, IVANA, PERO, ANAMARIJA, VLATKA, VLADO, MATEJ, ROMANA i ANĐELA; praunučad: VERONIKA i ANTE; sestre: MARIJA s obitelji; obitelj pok. brata PERE; djever MIJO s obitelji; zaove: ILKA i IVA s obiteljima; obitelji: IVANKOVIĆ, KNEZOVIĆ, BUHOVAC, ANIČIĆ, DŽIDIĆ, SLIŠKOVIĆ, MARIĆ, ZOHAR, KUKIĆ, BABIĆ, PAPONJA, SMOLJAN, DOGAN, RASPUDIĆ, KOVAČEVIĆ, RAIČ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Iskrena sućut svim ožalošćenima…

 

/Misija FRAMOST/